You have no items in your shopping cart.

Delsumma: 0,00 kr

Integritetspolicy

Denna sekretesspolicy anger grunden för att vi kommer att behandla all personlig information vi samlar in från dig, eller som du tillhandahåller oss. Läs följande noga.

Information vi kan samla in om dig:

Vi kan samla in och behandla följande information om dig:

Information du ger oss. Du kan ge oss information genom att fylla i formulär på vår webbplats eller genom att svara med oss ​​via telefon, e-post eller på annat sätt. Detta inkluderar information som du anger när du registrerar dig för att använda vår webbplats, söker efter en produkt, gör en beställning på vår webbplats. Den information du ger oss kan innehålla ditt namn, adress, e-postadress och telefonnummer, finans- och kreditkortsinformation.

Följande information kan samlas in men kommer att anonymiseras och innehåller ingen information som du kan identifieras från:

• Teknisk information, inklusive datorns Internetprotokoll (IP) -adress, din inloggningsinformation, webbläsartyp och version, inställning av tidszon, plugin-typer och versioner för webbläsare, operativsystem och plattform; och

• Information om ditt besök, inklusive hela klickströmmen för Uniform Resource Locators (URL) till, genom och från vår webbplats (inklusive datum och tid); produkter du tittat på eller sökt efter; sidans svarstider, nedladdningsfel, besökslängd på vissa sidor, sidinteraktionsinformation (såsom rullning, klick och musövergångar) och metoder som används för att bläddra bort från sidan och vilket telefonnummer som helst som används för att ringa vårt kundservicenummer.

 

Hur vi använder din personliga information

Personlig information du lämnar används endast av oss för följande ändamål:

• För att förbättra din shoppingupplevelse på vår webbplats

• För att behandla din beställning

• Med ditt tillstånd att meddela dig om produkter eller specialerbjudanden som kan vara av intresse för dig

 

Utbyte av information

Vi säljer eller delar inte på annat sätt din information med någon tredje part. Vi använder din information uteslutande enligt vad som anges i denna policy.

 

Där vi lagrar din information

All information du ger oss lagras på våra säkra servrar. Alla betalningstransaktioner kommer att krypteras med SSL-teknik. Där vi har gett dig (eller där du har valt) ett lösenord som gör att du kan komma åt vissa delar av vår webbplats, är du ansvarig för att detta lösenord är konfidentiellt. Vi ber dig att inte dela ett lösenord med någon.

Tyvärr kanske överföringen av information via Internet inte är helt säker. Även om vi kommer att göra vårt bästa för att skydda din personliga information kan vi inte garantera säkerheten för dina uppgifter som överförs till vår webbplats; någon överföring sker på egen risk. När vi har fått din information kommer vi att använda strikta procedurer och säkerhetsfunktioner för att förhindra obehörig åtkomst.

 

Samtycke

Genom att använda vår webbplats godkänner du att vi samlar in och använder din information som vi beskriver i denna integritets- och säkerhetspolicy. Om vi ändrar våra policyer kommer vi att publicera alla ändringar på webbplatsen så att du alltid får information om vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter vi avslöjar den.

 

Hur kan du avsluta prenumerationen eller ändra din information?

Vi vill bara kommunicera med dig om du vill höra från oss. Om du föredrar att inte få information från butiken eller vill uppdatera eller ändra din personliga information eller inställningar, följ instruktionerna nedan.
Registreringsinformation, preferenser och e-post
Logga in och uppdatera din profil för att ändra eller ta bort den information du har gett under registreringen. För att avsluta prenumerationen på ett e-postmeddelande, följ instruktionerna i alla e-postmeddelanden du får. Du kan också skicka oss en förfrågan via e-post till butiken. Var noga med att ange ditt för- och efternamn och e-postadress i din begäran.

 

Dina rättigheter

Dataskyddslagen ("lagen") har olika bestämmelser som säkerställer att alla som har tillgång till din personliga information måste följa strikta regler.

Lagen innehåller följande principer som vi alltid följer:

• Vi kommer att behandla dina uppgifter rättvist och lagligt.

• Vi kommer att få din information endast för specifika och lagliga ändamål och ska inte använda den för något annat syfte.

• Vi kommer att säkerställa att personuppgifter som hålls ska vara adekvata, relevanta och inte överdrivna i förhållande till det syfte för vilket de lagras.

• Vi ser till att personuppgifterna är korrekta och vid behov hålls uppdaterade.

• Vi kommer att se till att personuppgifter inte ska sparas längre än vad som är nödvändigt för detta ändamål.

• Vi kommer att se till att personuppgifter behandlas i enlighet med dina rättigheter enligt lagen.

• Vi kommer att vidta lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda personlig information från förstörelse, skada eller förlust.

• Vi överför inte dina personuppgifter utanför Europeiska ekonomiska samarbetsområdet om inte landet eller territoriet säkerställer en adekvat skyddsnivå.

 

Kontakta oss

Eventuella frågor, kommentarer och önskemål angående denna integritetspolicy är välkomna och du kan Mejla oss på vår "Kontakta oss" -sida.